Oleh: ngobrolsunda | Januari 15, 2008

Ngawangkong

Kunaon wasta blog ieu “ngobrolsunda”, deuh ngango wasta sagala, nya ku kitu tea negeskeun pm blog teh sg manusa nu tiasa diajak ngobrol, dipapaes ku acuk sareng motif nu agreng..

Chazev Saba BlogTeu acan tiasa seh mapaes blog, ieu mung nyanggakeun ka sadaya palamitra hiji tempat kanggo nyukcruk dawuh kasono kana budaya urang sunda diantawisna ngobrol ku basa indung.

Nu gaduhna ieu blog nyadar pisan tos tebih tina basa sunda nu sajati, sadar sasadar sadarna teu tiasa ngmumule basa sunda. Nganggo basa indung teh kumargi asa sono tos tebih tina basa kaulinan, janten basa nu bade didugiken sanes basa sunda nu janten tawis urang sunda, basa nu aya lewih kana basa sunda nu tiasa dijantenken basa gaulna urang sunda..

Sok diantos pisan pami leres hoyong ngobrol kaditu kadieu ku basa sunda. Artikel nu didugikeun oge mangrupa topik sederhana nu aya di sakuriling urang…

Mangga diantos……….

Kategori

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.